When the nightfall comes ..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 38, на Нед Окт 13, 2024 7:28 am
Latest topics
» Приятели на форума
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyСъб Ное 05, 2011 8:13 am by Ардел Сейнт Луис

» Райската градина
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyЧет Сеп 29, 2011 2:14 pm by Виктория Джулз

» Изабел Мейвър
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyЧет Сеп 29, 2011 1:15 pm by Ардел Сейнт Луис

» Отсъствия ..
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyСъб Авг 13, 2011 10:16 am by Ардел Сейнт Луис

» Necròpolis "Cristóbal Colón"
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyПет Авг 12, 2011 5:48 pm by Ардел Сейнт Луис

» На опашката за РП
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyПон Авг 08, 2011 7:58 am by Brooke Davis

» Вашите форуми/сайтове/блогове
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyНед Авг 07, 2011 7:51 pm by Brooke Davis

» Предложения !
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyВто Юли 05, 2011 5:40 pm by Morena

» Прочети !!!
Necròpolis "Cristóbal Colón" EmptyПет Юли 01, 2011 6:06 am by Ардел Сейнт Луис

Статистика
Имаме 21 регистрирани потребители
Най-новият потребител е animus

Нашите потребители са написали 559 мнения in 381 subjects
Social bookmarking

Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Nightfall RPG on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of When the nightfall comes .. on your social bookmarking website

П р а в и л а >>

Сря Юни 08, 2011 1:06 pm by Ардел Сейнт Луис

Правилата са неизменна и досадна част от форума, но все пак им хвърлете едно око .. ;]

Like a Star @ heaven Пишете на кирилица! Изключение могат да правят само чужди имена, фрази и реплики на чужд език.

Like a Star @ heaven Забранени са обидите и …

Comments: 0

Necròpolis "Cristóbal Colón"

2 posters

Go down

Necròpolis "Cristóbal Colón" Empty Necròpolis "Cristóbal Colón"

Писане by Ардел Сейнт Луис Съб Юни 11, 2011 6:13 am

Necròpolis "Cristóbal Colón" Cristobal_2

Necròpolis "Cristóbal Colón" Necropolis-colon-cementerio-colon-havana-cub467

Necròpolis "Cristóbal Colón" Pc170278

Necròpolis "Cristóbal Colón" San_cristobal_la_milagrosa

Necròpolis "Cristóbal Colón" Image-aHR0cDovL2JsdWJlZGJ1aWEwMTo4My9pLzEzL0UxMUY3QTc0QTUzQzk5RjQ0Nzg2NkJGNzI1OTQzRC5qcGc

Necròpolis "Cristóbal Colón" Necrópolis%20Cristóbal%20Colón_2

Necròpolis "Cristóbal Colón" 3237497318_07c3ede549

Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Брой мнения : 404
$ : 491397

Try to be someone else
Град: Хавана (но повечето време прекарва извън него)
Аз съм на страната на: На ничия страна. Като ловец, аз се боря и срещу двете.
Адрес: Кооперация "Анхел", втори етаж, апартамент В2 (но почти не се прибирам)

https://nightfall.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Necròpolis "Cristóbal Colón" Empty Re: Necròpolis "Cristóbal Colón"

Писане by Brooke Davis Пон Авг 08, 2011 2:21 pm

Е, днес определено щеше да е интересен ден. След като се изнесох от Лукас, сега щеше да ми е много по - добре да отида в подземния свят и да поизмъчвам малко обречени души. Предметите, които Люк беше взел доста ми помогнаха, но все пак това си беше работата му. Но ми омръзна да стоя в Подземния свят, затова реших да изляза малко навън. И се сетих да отида до Хавана. От кога не бях посещавала това малко градче. Беше доста хубаво и се чудех дали и тук да не си взема някой апартамент. Но пък защо ми беше апартамент, когато можех да отседна при някоя заблудена душица, която си нямаше и на представа коя съм и какво бих направила с него или нея. И така и нямаше и да плащам наем или каквото и да е. Да, това определено повече ми харесваше. И така и щях да направя.
Хавана наистина беше хубаво градче. Започнах да се разхождам из града, когато изведнъж усетих някой да ме следи. Това е доста странно. До сега никой не ме беше следял, но както и да е. И с това щях да се справя. Започнах да си ходя бавно и славно. Спокойно все едно нищо ми няма и не знам, че някой ме следи. Тук - таме спирах да си поговоря с много милички лели, колкото да прикрия, че всъщност следях този, който следеше мен.
И така накрая се озовах на гробището. Все още усещах този някой да ме следи. Точно тогава изчезнах и се появих зад момичето, което ме следеше.
- Кхъм. - направих се, че кашлям, за да привлека вниманието 'и.
Момичето панически се обърна назад и попадна на мен и безизразното ми изражение.
- Мога ли да ти помогна с нещо? - попитах аз.
Brooke Davis
Brooke Davis
Hell`s commander

Брой мнения : 39
$ : 489571

Писане by Ардел Сейнт Луис Пон Авг 08, 2011 2:48 pm

Е, добре. Тук се издъних, не можех да отрека. След като се отървах от онзи ангел в Евърглейдс и се върнах вкъщи в Хавана, веднага разбрах кой ни беше дошъл на гости. Не друг, а самия Дявол. И познайте кой веднага тръгна след него? Не друг, а самата аз. Ардел Сейнт Луис, la intrépidа (неустрашимата), както казваха малкото познати, с които поддържах някакво жалко подобие на социален контакт.

Дори не усетих кога жената се беше промъкнала зад мен и ако не беше бързата ми доста добре изиграна реакция на стреснато момиче, определено щях да се издам... Не, че вече не го бях направила, но все още имаше надежда. Трябваше да хвана и обезоръжа това същество, независимо какво щеше да ми коства.

- Lo siento, señora - казах искрено на испански с перфектен акцент. Бях живяла доста дълго в Хавана и знаех езика така, както знаех родния си. След това превключих на английски: - Да, мисля, че можете да ми помогнете.

Сигурно вече беше прозряла, че знам коя е всъщност и беше разбрала какво искам, но липсата на страх у мен, както и страхотната невъзможност да умра, не ми позволяваше да осъзная напълно каква опасна игра играя. Което беше хубаво, всъщност, защото това ми даваше предимството, което другите ловци нямаха, щом се изправят срещу нещо толкова могъщо и опасно - хладнокръвие. Да, аз пазех завидно хладнокръвие, дори на сантиметри от самия Дявол.
Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Try to be someone else

Писане by Brooke Davis Пон Авг 08, 2011 8:48 pm

Това момиче беше доста смело, признавам си. Да тръгна и да се опита да ме убие или поне да ми направи нещо. Може би донякъде си беше смешно, но все пак и изпълнено с кураж. Много малко бяха хората, ловците или другите същества, които се осмеляваха да се опитат да ме следят, пък камо ли да ме убият. И след това всички се намираха в Ада, където и до ден днешен и може би до безкрайността щяха да са там, мъчейки се и разкайвайки се, че са тръгнали след мен. Аз не убивах никой. Или поне през повечето време не убивах никой. По - точно го унищожавах и след това го пращах в Ада за вечни времена.
Не можех да се сдържа и прочетох мислите на това момиче. И самата история 'и беше доста интересна. Някой си я бил прокълнал и сега не може да умре.
- О, кой ти е казал, че искам да те убия? - казах аз и повдигнах вежди.
Защо всички си мислеха, че убивам всеки, който ми се изпречи. аз го съсипвах. Унищожавах живота му, карах го да се мъчи и след това го унищожавах. Или пъй унищожавах живота му, карах го да се мъчи и след това го пращах в Ада, където да се мъчи вовеки веков. Не убивах. Убиването беше за по - нисшите демони и всички останали същества. Аз вършех всичко с грация и финес.
Седнах на една от мраморните плочи и погледнах момичето.
- И с какво по - точно мога да ви помогна, малка госпожичке? - повдигнах вежда и зачаках отговора на момичето.
Brooke Davis
Brooke Davis
Hell`s commander

Писане by Ардел Сейнт Луис Пон Авг 08, 2011 9:58 pm

Усмихнах се безрадостно и поклатих глава, сякаш на себе си, изваждайки дървеният жезъл, с който онзи ангел ме беше наръгал в рамото. Раната все още си стоеше, но не чувствах болка - тя отшумя почти веднага, след като извадих пръчката. Щеше да зарастне един Господ знае кога. А като стана въпрос за Господ... Каква изобретателност от негова страна да нарече божественото си творение Луцифер и каква липса на набито око за детайлите. Ако не го беше създал с такава извънземна гордост, сега нямаше да се налага да крада Жезъла от една разярена вещица, която сигурно беше обявила награда за главата ми (спокойно можеше да се нареди на опашката в края, зад всички ангели, демони и други твари...), нямаше да се налага да се опитвам да убия Дявола. Дявола...

- Неимоверно ще ме улесниш, ако просто умреш - казах й. След това с една мисъл накарах земята около Луцифер да се пропука. От пукнатините започна да струи светлина, в чието сияние затанцуваха странни символи. Те не можеха да стоят на едно място и плуваха нагоре-надолу в светлината, която идваше от пропукания в земята кръг, заключващ в центъра си Луцифер и надгробния камък, върху който седеше. - Мисля, че не е нужно да казвам, че съпротивата е излишна. Няма начин да излезеш от този кръг... освен ако не искаш да те пратя... хм... по дяволите.

Усмихнах се леко. Какво изобретение само... С помощта на този жезъл можех да направя всичко. Е, почти всичко. Неговата главна опция беше да материализира мислите на този, в чиито ръце се намира. Което беше много удобно за мен в този случай. След секунда продължих:

- Ще ти предложа честна сделка. Ти се оттегляш от войната, а аз ти давам... каквото желаеш. Капиш?
Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Try to be someone else

Писане by Brooke Davis Вто Авг 09, 2011 9:33 am

- Глупаво момиче. - казах само и се усмихнах лукаво.
Изправих се и след малко се извисих високо в небето. Там ги нямаше тези странни символи, което значеше, че можеше да си премина съвсем спокойно. След малко се озовах точно до нея и се усмихнах лукаво.
- Ако си мислиш, че бих се отказала от войната, значи се самозалъгваш. Никога не бих се отказала. - каза най - спокойно аз и върнах лукавата си усмивка на лицето.
Това момиче не можеше да ме убие. Колкото и да иска не би могло. Едва ли някой изобщо можеше да ме убие. Като изключим онзи там, който ме кръсти с мъжко име. Но както и да е. Да не говорим за него сега. Той просто не си заслужава. Та никой друг не можеше да ме убие, колкото и да го искаше. На всичкото отгоре притежавах всичките сили, които някога са съществували на земята и едва ли някой щеше да остане жив, ако само посмее да ме убие. Това момиче беше дръзко. Мислеше, че никой не може да я убие значи ставаше непобедима. Да, ама не. Както и преди казах няма да я убия. Само един погрешен ход и съм премахнала това нищожно проклятие от нея. Мога да я накарам да чувства всяка една рана и болката от раните, които някога е имала и нищо не е изпитвала от тях. Можех с един замах да я отведа в Ада, където болката нямаше да има край и независимо дали беше прокълната или не болката щеше да е непоносима. Но днес бях в добро настроение и едва ли щях да направя такова нещо. Само ако прекали и светът ще се стовари върху нея.
- И да кажем, че ме убиеш, което никога няма да стане, но.. Да кажем, че ме убиеш. И къде ще отида? В Ада. А аз откъде идвам? От Ада. Затова, че и да ме убиеш, аз ще се върна в Ада. А върна ли се в Ада, значи се връщам в царството ми. Затова, че къде е смисъла на това? И да ме убиете, аз пак ще се съживя. От колко години не разбирам смисъла на това, но всички сте тръгнали да ме убивате. наистина сте глупави. - гледах я в очите и казвах самата истина.
Ако се позамислеше поне малко щеше да осъзнае същото, което 'и казах. И каквито и заклинания да ми правят, не могат да ме убият. Дори и да искат. Можеха само да ме затворят някъде, но за тази работа имах Самаел и Велзевул, които да ме освободят. А ако и те се намираха в същото положение си имах Белфегор, за да ме освободи. Ако и него го нямаше, имаше огромна армия от демони, които биха направили всичко, за да ме освободят.
Brooke Davis
Brooke Davis
Hell`s commander

Писане by Ардел Сейнт Луис Вто Авг 09, 2011 6:07 pm

Добре. Това беше глупаво, тя имаше право. Наистина безмислено... Но аз нямах намерение да се отказвам, както винаги, когато се налагаше. Не успях да притисна дявола натясно, но все още водех с една точка, държах в ръцете си добри карти и просто трябваше да ги изиграя правилно, за да спечеля. Беше далеч по-лесно да възприемам ставащото просто като една игра... от която зависят не малко животи, довърши тънко гласче в главата ми. Аз го сграбчих и набутах в устата му памук. Да си мълчи! Трябваше да мисля трезво.

- О, аз не съм като другите – казах на Луцифер. – Чувала ли си за израза „да надхитриш дявола”?... Предполагам, никога не си го разглеждала с буквалното му значение. Уверявам те, че такова има.

Бръкнах в джоба си и пръстите ми напипаха големият древноегипетски пръстен, който с големи усилия бях задигнала от един музей в Египет. Доколкото пишеше там, той е принадлежал на Рамзес II, но аз знаех истината, а именно – че той беше доста мощно оръжие, единственото по рода си, което можеше да даде на когото и да е такава сила, че дори способностите на Жезълът-материализатор на мисли бледнееха пред този пръстен. Невъзмутимо го сложих на безименния си пръст, без да се трогвам от самоувереното натрапчиво присъствие на Луцифер, което насищаше атмосферата. Бях предположила, че може да ми приложи някакъв трик и да ми отнеме пръстена, затова и се бях застраховала – бях направила заклинание, което действаше като отрова за същества като това пред мен. Ако дори се опиташе да го докосне, щеше да се случи нещо от сорта на „изсъхване на ръцете” в преносен смисъл.

- Сега – започнах отново аз със усмивка. Едно грешно движение от страна на Луцифер и щях да го му направя екзорсизъм; но такъв, та да се чуди откъде му е дошло. – Все още ли не си в настроение за преговори?
Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Try to be someone else

Писане by Brooke Davis Пет Авг 12, 2011 4:31 pm

- Мерси за предупреждението. - казах аз и се усмихнах лукаво. - Само да знаеш, че аз нямам сърце. - лукавата ми усмивка стана още по - широка.
Ако не си беше помислила за това на какво е способен пръстенът и какво ще стане с всеки, ако го докосна можеше и наистина да го пипна. Но тогава се запитах. Какво по - лошо може да стане? Аз живея с Ада и го управлявам. Аз съм самият дявол. Едва ли нещо по - лошо или според мен по - хубаво можеше да ми се случи. И това момиче до мен наистина се самозалъгваше, когато си мислеше, че с този пръстен можеше да ме победи. Първо: аз притежавах всички сили, които някога са съществували. Това значеше, че притежавам невероятна мощ. Мощ, силна колкото на този пръстен. Може би и малко по - силна, защото все пак беше в мен, а не в някакъв предмет. Аз съм творение на Бога, с изключителна и невероятна мощ, и сега управлявам подземието и всички подземни твари. Ако искам и ангел бих могла да командвам. Едва ли един пръстен можеше да ме спре и това момиче трябваше да го знае идеално. Но защо се правеше, че е по - силна от мен и че може да ме победи.. Нима не знаеше всичко това?
- Адрел, наистина ли мислиш, че с този пръстен ще ме победиш? - казах аз и повдигнах вежда. - Та аз съм създанието на Господа, което дори самият той е пазил с всички сили. И сега съм самият Дявол. Притежавам всички сили, които някога са съществували. И този пръстен колкото и мощ да дава, едва ли ще е повече от моята, че да ме унищожи или да направи нещо с тялото. А да не мислих, че това ми е единственото тяло? Моля ти се. Излагаш се. Имам копия на това тяло в Ада колкото си искаш. И да унищожиш това, едва ли ще можеш да унищожиш всички други.. - казах аз съвсем спокойно.
Протегнах се към момичето с едната си ръка. Пръстенът бързо напусна пръста 'и и дойде при мен. Само дето аз не го докоснах, ами го държах във въздуха над ръката ми.
- Другият път трябваше да си по - точна със заклинанието. Каза, ако някой го докосне, а в момента аз не го докосвам. - усмихнах се лукаво.
Brooke Davis
Brooke Davis
Hell`s commander

Писане by Ардел Сейнт Луис Пет Авг 12, 2011 5:48 pm

Аз също се усмихнах лукаво.

- А казах ли ти, че съм прекалено изобретателна, за да се откажа?

Не почаках отговора. Вдигнах ръка и за части от половинката на секундата пръстенът отново беше в ръката ми. Хубаво. Получи се. През главата ми премина въпроса „Ами ако не се бе получило?”, но аз бързо го изпъдих. Нямаше „ако”. Малкият ми експеримент се бе оказал успешен и точка. Преметнах дявола. Тъч даун иии... 0:1 за мен. Бях се запасила с цяла чанта предмети, които бяха малко или много като кутии за способности – всеки правеше различно нещо и дори да не бяха толкова мощни, колкото бяха дарбите на ангелите и демоните, пак беше по-добре от нищо. Не, че без тях щях да се чувствам безполезна (каквато определено щях да бъда) без тях, но те ми бяха повече от полезни.

Направих няколко бавни крачки встрани, обикаляйки около Дявола.

- Като унищожа тялото ти – избягай. Пак ще те намеря. Като унищожа и другото ти тяло – избягай. Скрий се в Ада. Но като сляза та, и избия всичките ти сополиви поданици, пак ли ще избягаш? – подсмихнах се. – Била съм в Ада и от там ме изхвърлиха, защото бях прекалено лоша... но ти знаеш това. Мислиш ли, че ме е страх от теб? Каквото и да ми направиш, а ти можеш да ми направиш много неща, няма да е достатъчно. Ще те търся навсякъде, по всяко време, завинаги. – погледнах я. – Това е доста дълго време, знаеш. А аз не спя, не се храня и не се изморявам.

След това протегнах напред ръка и започнах бавно да свивам пръстите си, като мислено прилагах върху Луцифер един от най-силните ритуали за екзорсизъм. Обикновеният ритуал нямаше да се справи с толкова мощен демон като него, затова бях изнамерила един от най-силните и стари ритуали, който обикновено изтощава до краен предел този, който извършва екзорсизъм, но в този случай това беше меко казано невъзможно.
Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Try to be someone else

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите