Вход
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 38, на Нед Окт 13, 2024 7:28 am
Latest topics
Статистика
Имаме 21 регистрирани потребителиНай-новият потребител е animus
Нашите потребители са написали 559 мнения in 381 subjects
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Nightfall RPG on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of When the nightfall comes .. on your social bookmarking website
П р а в и л а >>
Сря Юни 08, 2011 1:06 pm by Ардел Сейнт Луис
Правилата са неизменна и досадна част от форума, но все пак им хвърлете едно око .. ;]
Пишете на кирилица! Изключение могат да правят само чужди имена, фрази и реплики на чужд език.
Забранени са обидите и …
Пишете на кирилица! Изключение могат да правят само чужди имена, фрази и реплики на чужд език.
Забранени са обидите и …
Comments: 0
Професии >
5 posters
Страница 1 от 1
Професии >
Тук пишете, когато искате да започнете работа. Попълвате следната бланка:
Име
Години
Умения
Искам да работя като /пишете длъжността, която искате да заемате/, защото /пишете причините/
След това я пускате в тази тема и администратор или модератор ще одобри молбата ви.
Длъжности:
Обикновени
Продавач
Следовател
Детектив
Инспектор
Криминалист
Криминолог
Полицай
Лична охрана
Надзирател
Личен шофьор
Слуга
Писател
Художник
Певец
Актьор
Режисьор
Продуцент
Сценарист
Лекар /посочвате какъв точно лекар/
Медицинска сестра
Директор
Учител
Педагогически съветник
Психолог
Психиятър
Погребален агент
Дизайнер
Дистрибутор
Шивач
и др.
От ъндърграунда
Наемен убиец
Мафиотски бос
Обикновен мафиот
и др.
Свръхестествени:
Търговец на окултни предмети /набавя, купува и продава окултни предмети; този вид търговци обикновено си живеят доста добре/
Информатор /при него отиваш, ако ти трябва някаква информация за нещо или някой от свръхестествения свят/
Окултен детектив /той е нещо като ловеца, но с тази разлика, че не пътува постоянно, не използва фалшифи документи, и работата му е платена; окултна детективска агенция има във всеки един от петте града, но под прикритието на обикновена частна детективска агенция./
и др.
Можете да практикувате повече от две професии. Едната може да е обикновена, другата свързана със свръхестественото или и двете обикновени/двете свръхестествени. Ако длъжността, която искате да заемете, я няма в списъка, просто я напишете в бланката.
Име
Години
Умения
Искам да работя като /пишете длъжността, която искате да заемате/, защото /пишете причините/
След това я пускате в тази тема и администратор или модератор ще одобри молбата ви.
Длъжности:
Обикновени
Продавач
Следовател
Детектив
Инспектор
Криминалист
Криминолог
Полицай
Лична охрана
Надзирател
Личен шофьор
Слуга
Писател
Художник
Певец
Актьор
Режисьор
Продуцент
Сценарист
Лекар /посочвате какъв точно лекар/
Медицинска сестра
Директор
Учител
Педагогически съветник
Психолог
Психиятър
Погребален агент
Дизайнер
Дистрибутор
Шивач
и др.
От ъндърграунда
Наемен убиец
Мафиотски бос
Обикновен мафиот
и др.
Свръхестествени:
Търговец на окултни предмети /набавя, купува и продава окултни предмети; този вид търговци обикновено си живеят доста добре/
Информатор /при него отиваш, ако ти трябва някаква информация за нещо или някой от свръхестествения свят/
Окултен детектив /той е нещо като ловеца, но с тази разлика, че не пътува постоянно, не използва фалшифи документи, и работата му е платена; окултна детективска агенция има във всеки един от петте града, но под прикритието на обикновена частна детективска агенция./
и др.
Можете да практикувате повече от две професии. Едната може да е обикновена, другата свързана със свръхестественото или и двете обикновени/двете свръхестествени. Ако длъжността, която искате да заемете, я няма в списъка, просто я напишете в бланката.
Ардел Сейнт Луис- Huntur
- Брой мнения : 404
$ : 491397
Try to be someone else
Град: Хавана (но повечето време прекарва извън него)
Аз съм на страната на: На ничия страна. Като ловец, аз се боря и срещу двете.
Адрес: Кооперация "Анхел", втори етаж, апартамент В2 (но почти не се прибирам)
Re: Професии >
Име: Морена де Лавре
Години: 18/983
Умения: Морена е обучена да бъде убиец. До сега никога не е губила в спор, много добра манипулаторка е.
Искам да работя като: Обикновени - адвокат, защото й харесва вкуса на победата. От ъндърграунда - наемен убиец, защото това е призванието й.
Години: 18/983
Умения: Морена е обучена да бъде убиец. До сега никога не е губила в спор, много добра манипулаторка е.
Искам да работя като: Обикновени - адвокат, защото й харесва вкуса на победата. От ъндърграунда - наемен убиец, защото това е призванието й.
Morena- Hell`s servant
- Брой мнения : 19
$ : 489415
Местожителство : Милано :Р
Try to be someone else
Град: Милано
Аз съм на страната на: Ада
Име: Елена Гилбърт
Години: 18
Умения: Елена я бива да разиграва роли,за това й харесва актьорското майсторство.Тя се е научила сама как да убива тази същества,както и да намира всякакви неща,който ще ги убият,често намерените неща от нея струват доста скъпо.
Искам да работя като: Обикновена - Актриса ,защото й харесва й да играе роли.Свръхестествени - търговец на окултни предмети,защото лесно може да намери всякакви предмети
Години: 18
Умения: Елена я бива да разиграва роли,за това й харесва актьорското майсторство.Тя се е научила сама как да убива тази същества,както и да намира всякакви неща,който ще ги убият,често намерените неща от нея струват доста скъпо.
Искам да работя като: Обикновена - Актриса ,защото й харесва й да играе роли.Свръхестествени - търговец на окултни предмети,защото лесно може да намери всякакви предмети
Елена Гилбърт- Huntur
- Брой мнения : 36
$ : 489611
Местожителство : Милано( но често пътува)
Наети !
Ардел Сейнт Луис- Huntur
Try to be someone else
Име: Лукас Скот
Години: видни - 22
Умения: Имам доста умения, които много не използвам. Но най - важните ми умения са инстинктът, който ми подсказва какво да направя в следващият момент, на къде да поема и връзките и силите, които ми помагат в намиране на окултни предмети.
Искам да работя като търговец на окултни предмети, защото доста ме бива в тази работа. Така съм се прочул и в подземния свят.
Години: видни - 22
Умения: Имам доста умения, които много не използвам. Но най - важните ми умения са инстинктът, който ми подсказва какво да направя в следващият момент, на къде да поема и връзките и силите, които ми помагат в намиране на окултни предмети.
Искам да работя като търговец на окултни предмети, защото доста ме бива в тази работа. Така съм се прочул и в подземния свят.
Lucas Scott- Hell`s servant
- Брой мнения : 19
$ : 489386
Нает !
Ардел Сейнт Луис- Huntur
Try to be someone else
Име: Катрин (Катерина) Пиърс
Години:19/4721
Умения:Кат е страхотна актриса. Може да омае всеки с играта си без "жертвата" да знае, че тя просто играе. През дългия си живот е изградила свой собствен характер, стил и най-важното-инстинкт. Може да убие всеки и всичко без дори да й мигне окото.
Искам да работя като: Наемен убиец. Защото през дългите си години живот Кат е убивала много хора и същства и знае как да си свърши работата...чисто. Без да оставя улики, следи или доказателста. Просто призвание...
Години:19/4721
Умения:Кат е страхотна актриса. Може да омае всеки с играта си без "жертвата" да знае, че тя просто играе. През дългия си живот е изградила свой собствен характер, стил и най-важното-инстинкт. Може да убие всеки и всичко без дори да й мигне окото.
Искам да работя като: Наемен убиец. Защото през дългите си години живот Кат е убивала много хора и същства и знае как да си свърши работата...чисто. Без да оставя улики, следи или доказателста. Просто призвание...
Катрин Пиърс- Hell`s servant
- Брой мнения : 5
$ : 489243
Местожителство : Hell
Наета ..
Ардел Сейнт Луис- Huntur
Try to be someone else
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб Ное 05, 2011 8:13 am by Ардел Сейнт Луис
» Райската градина
Чет Сеп 29, 2011 2:14 pm by Виктория Джулз
» Изабел Мейвър
Чет Сеп 29, 2011 1:15 pm by Ардел Сейнт Луис
» Отсъствия ..
Съб Авг 13, 2011 10:16 am by Ардел Сейнт Луис