When the nightfall comes ..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 38, на Нед Окт 13, 2024 7:28 am
Latest topics
» Приятели на форума
Cafe' Vivian EmptyСъб Ное 05, 2011 8:13 am by Ардел Сейнт Луис

» Райската градина
Cafe' Vivian EmptyЧет Сеп 29, 2011 2:14 pm by Виктория Джулз

» Изабел Мейвър
Cafe' Vivian EmptyЧет Сеп 29, 2011 1:15 pm by Ардел Сейнт Луис

» Отсъствия ..
Cafe' Vivian EmptyСъб Авг 13, 2011 10:16 am by Ардел Сейнт Луис

» Necròpolis "Cristóbal Colón"
Cafe' Vivian EmptyПет Авг 12, 2011 5:48 pm by Ардел Сейнт Луис

» На опашката за РП
Cafe' Vivian EmptyПон Авг 08, 2011 7:58 am by Brooke Davis

» Вашите форуми/сайтове/блогове
Cafe' Vivian EmptyНед Авг 07, 2011 7:51 pm by Brooke Davis

» Предложения !
Cafe' Vivian EmptyВто Юли 05, 2011 5:40 pm by Morena

» Прочети !!!
Cafe' Vivian EmptyПет Юли 01, 2011 6:06 am by Ардел Сейнт Луис

Статистика
Имаме 21 регистрирани потребители
Най-новият потребител е animus

Нашите потребители са написали 559 мнения in 381 subjects
Social bookmarking

Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Nightfall RPG on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of When the nightfall comes .. on your social bookmarking website

П р а в и л а >>

Сря Юни 08, 2011 1:06 pm by Ардел Сейнт Луис

Правилата са неизменна и досадна част от форума, но все пак им хвърлете едно око .. ;]

Like a Star @ heaven Пишете на кирилица! Изключение могат да правят само чужди имена, фрази и реплики на чужд език.

Like a Star @ heaven Забранени са обидите и …

Comments: 0

Cafe' Vivian

3 posters

Go down

Cafe' Vivian Empty Cafe' Vivian

Писане by Ардел Сейнт Луис Съб Юни 11, 2011 8:57 am

Cafe' Vivian CafeVivExp
Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Брой мнения : 404
$ : 491397

Try to be someone else
Град: Хавана (но повечето време прекарва извън него)
Аз съм на страната на: На ничия страна. Като ловец, аз се боря и срещу двете.
Адрес: Кооперация "Анхел", втори етаж, апартамент В2 (но почти не се прибирам)

https://nightfall.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Cafe' Vivian Empty Re: Cafe' Vivian

Писане by Лусия Скартли Пон Юни 20, 2011 8:21 am

Големи тъмни очила, стегнат кок и едно списание на масата, до голяма чаша кафе. Да...винаги когато идвам в нов град, първото нещо което правя е да посетя някое кафене. Каквото и да е.
Беше доста забавно, защото все още не ме бяха прибрали в някой полицейски участък. Е, добре де, не бях виновна, че трябваше да проследя двама души, за да се опитам да ги събера. И не бях виновна когато влязох с...как се изразиха полицайте?....А да - с взлом. И ми издействаха ограничителна заповед. Но накрая ги събрах, разбира се. Та какво казвах преди така грубо да се прекъсна? Аха... та значи беше доста добре, че все още не са ме хвърлили в някой затвор, което беше доста хубаво, ако се има предвид предишните ми срещи със закона.
Египет бе хубаво местенце и идеално за мен. Огледах се в опит да намеря някой с разбито сърце, но после се спрях. Все пак аз съм купидон, а не някаква вълшебница или нещо от тоя род. Така че нямах причина да започвам още отсега с работата си. Погледнах списанието и странните букви по него. Не беше трудно да разчета написаното, но бързо се отказах.
Изведнъж чух как вратата на кафенето се отвори и усетих нечие свръхестествено присъствие. Дългият ми престой на Земята бе притъпил донякъде инстинктите ми, но за съжаление не достатъчно.
Лусия Скартли
Лусия Скартли
Heaven`s servant

Брой мнения : 4
$ : 488733

Писане by Morena Пон Юни 20, 2011 8:33 am

Слънцето препичаше над Египет. Питате се какво пък прави Мафиотският бос на Милано в Египет. Ами отговора е прост: Нова мокра поръчка. Морена бе разбрала, че тук се подвизава богат клиент, купуващ оръжие от неин близък демон, но не си е платил. И какво правим? О, мисля, че вече знаете. Лиза не харесваше особено Страната заради горещината и мръсотията й, но пък какво толкова. Никога не е излишно да попътува малко повече. Александрия против всичките й очаквания обаче бе много приятен град. Елизабет бе облечена с къса, впита рокля и високи, черни обувки. Токчетата й се заравяха в прашните улици, но Лиза не забелязваше. Носеше черна шапка с огромна полумека козирка и бели очила. Беше си взела черно-бялата чантичка, за да е в тон. Понеже не й бе удобно да се разхожда с Браунинг нагоре-надолу по улиците, влезе в първото кафе, което видя. Поръча си айс-кола на бара. Седна на маса сложена до стената. От съседната я гледаше... купидон? Ай, стига бе. Само да не вземе да я сватоса с някой египтянин, че тогава щеше да стане лошо. Тя идваше тук само по работа все пак.
Morena
Morena
Hell`s servant

Брой мнения : 19
$ : 489415
Местожителство : Милано :Р

Try to be someone else
Град: Милано
Аз съм на страната на: Ада

Писане by Лусия Скартли Пон Юни 20, 2011 11:24 am

Аууу какъв късмет. Още първия ден попаднах на богинята на страха, а и според слуховете - един от основните мафиотски босове. Но все пак колко може да се вярва на клюките? Бях чувала доста неща и за самата мен, които изобщо не бяха близо до истината...както и да е.
Набързо осмислих възможностите и най-вече една по-основна - колко ли време ще ми отнеме да стигна до вратата, да я отворя и да изхвърча навън? Не много, ако имам късмет. А аз винаги имам късмет, да знаете.
Оправих очилата си и тръгнах да ставам, но се спрях. Не бях се срещала лично с богинята на страховете, а пък такава възможност не идва всеки ден, нали? Може пък да й взема автограф или нещо подобно. Тази мисъл ме накара да се усмихна и се изправих. Отидох до масата й, седнах на един стол и с усмивка казах:
- Какви неща стават при теб, а? Нещо ново?
Лусия Скартли
Лусия Скартли
Heaven`s servant

Брой мнения : 4
$ : 488733

Писане by Morena Сря Юни 22, 2011 9:15 am

Морена повдигна вежда.
- Познаваме ли се, мила?
Искаше й се като започва едно ново запознанство да изглежда нормално, защото малко й беше писнало от това всеки да знае всичко за нея. Е, да де. Тя знаеше коя е сладураната седнала на стола срещу нея, но все пак...
Рири протегна ръка през масата.
- Де Лавре. Морена де Лавре. - Какво? Ефекта си го биваше.
Определено магията на купидона се разливаше в тясното помещение и гъделичкаше околните. Чара на момичето беше като изящна балерина, танцуваща по масите.
"Браво, Луси." - помисли си Ри, докато преценяваше събеседничката си.
Morena
Morena
Hell`s servant

Брой мнения : 19
$ : 489415
Местожителство : Милано :Р

Try to be someone else
Град: Милано
Аз съм на страната на: Ада

Писане by Sponsored content