When the nightfall comes ..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 38, на Нед Окт 13, 2024 7:28 am
Latest topics
» Приятели на форума
Welcome to our world! EmptyСъб Ное 05, 2011 8:13 am by Ардел Сейнт Луис

» Райската градина
Welcome to our world! EmptyЧет Сеп 29, 2011 2:14 pm by Виктория Джулз

» Изабел Мейвър
Welcome to our world! EmptyЧет Сеп 29, 2011 1:15 pm by Ардел Сейнт Луис

» Отсъствия ..
Welcome to our world! EmptyСъб Авг 13, 2011 10:16 am by Ардел Сейнт Луис

» Necròpolis "Cristóbal Colón"
Welcome to our world! EmptyПет Авг 12, 2011 5:48 pm by Ардел Сейнт Луис

» На опашката за РП
Welcome to our world! EmptyПон Авг 08, 2011 7:58 am by Brooke Davis

» Вашите форуми/сайтове/блогове
Welcome to our world! EmptyНед Авг 07, 2011 7:51 pm by Brooke Davis

» Предложения !
Welcome to our world! EmptyВто Юли 05, 2011 5:40 pm by Morena

» Прочети !!!
Welcome to our world! EmptyПет Юли 01, 2011 6:06 am by Ардел Сейнт Луис

Статистика
Имаме 21 регистрирани потребители
Най-новият потребител е animus

Нашите потребители са написали 559 мнения in 381 subjects
Social bookmarking

Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Nightfall RPG on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of When the nightfall comes .. on your social bookmarking website

П р а в и л а >>

Сря Юни 08, 2011 1:06 pm by Ардел Сейнт Луис

Правилата са неизменна и досадна част от форума, но все пак им хвърлете едно око .. ;]

Like a Star @ heaven Пишете на кирилица! Изключение могат да правят само чужди имена, фрази и реплики на чужд език.

Like a Star @ heaven Забранени са обидите и …

Comments: 0

Welcome to our world!

Go down

Welcome to our world! Empty Welcome to our world!

Писане by Ардел Сейнт Луис Сря Юни 08, 2011 5:26 pm

Малко разяснения за новорегистрираните (: ..

>> Можете да имате не повече от 5 героя !

Градове

Like a Star @ heaven Действието във форума се развива в 4 града - Евърглейдс (Флорида, САЩ), Хавана (Куба), Александрия (Египет), Милано (Италия) и в пустинното вулканично плато Ахагар, намиращо се в пустинята Сахара. Всеки от вас може да си избере в кой град да живее и пише Роу Плей. Разбира се, можете да пишете РП в различните градове, без ограничение, но можете да живеете само на едно. Ако желаете да бъде добавен някой град или място (като море, планина и пр.), пишете ЛС до мен и аз ще преценя дали да го добавя (: ..

Like a Star @ heaven Ако не искате да живеете повече в някой град и искате да се преместите, пишете в темата за променяне информацията около героя, че се местите и освобождавате апартамнета си.

Like a Star @ heaven Ако не живеете точно в определен град, а пътувате постоянно, то е добре да си резервирате стая в някой мотел/хотел - колкото да имате нещо като постоянно жилище.

Жилища

Like a Star @ heaven Можете да си изберете дали да живеете в апартамент или в къща.

Like a Star @ heaven Ако искате жилището ви да е апартамент, раглеждате блоковете и апартаментите в съответния град и ми пишете на ЛС кой апартамент искате да е ваш. След това ми изпращате снимки на стаите и аз ще ги сложа в темата. В един апартамент не могат да живеят повече от трима души!

Like a Star @ heaven Ако искате жилището ви да е къща, си правите тема с скъща в раздела "Къщите". Може също евентуално ако има някоя свободна къща, да я закупите или наемете. Пишете ми едно ЛС и въпросната къща е ваша. След това вече можете да ми пратите нови снимки, с които да заместя старите за различните стаи, ако не ви харесва обзавеждането.

Like a Star @ heaven Ако живеете в къща и се местите, темата на къщата ви си остава, като вие можете да пренесете в новата си къща само снимките на стаите. Не можете да преместите старата си къща в друг град и тя остава необитавана.

Работа

Like a Star @ heaven След като се запишете за работа в указаната за това тема, ако вашето работно място в съответния град (желателно е това да е градът, в който живеете, но не е задължително) го няма, пишете ЛС до мен и аз ще го добавя.

Like a Star @ heaven Можете да работите на две места т.е. да практикувате две професии. За да запишете двете си работни места, попълвате и пускате две бланки в темата за намиране на работа. Можете да работите някоя професия, свързана със свръхестественото и едновременно обикновена, като за прикритие.

Паралени светове

Like a Star @ heaven Ад
Адът е домът на демоните и демоничните същества. В ада има 9 кръга, във всеки от които се разпределят определен вид грешници. До Ада имат совбоден достъп демоните и съществата с демонично потекло, а за да може друго същество или човек да влезе в Ада, трябва да се изпълни специален ритуал.

Like a Star @ heaven Рай
Раят е мястото, в което отиват the good guys. Портите на Рая се пазят от двама ангели пазители, които не пускат никой без разрешение. В Рая се намира райската градина Едем, Дървото на живота и Извора на вечната младост. Последните две се пазят много строго и никой, освен тримата архангели и техните подчинени херувими не знаят къде точно се намират двете дестинации. До Рая имат свободен достъп ангелите и всички същества с ангелско потекло, а за да може друго същество или човек да влезе в Рая, трябва да изпълни специален ритуал.

Like a Star @ heaven Чистилище
В чистилището отиват всички свръхестествени същества и хора, които приживе са били засегнати или убити от нещо свръхестествено. Те стоят там с години, векове, хилядолетия, докато душите им се изчистят и се реши дали да идадт в Рая, Ада или да бъдат върнати обратно на земята.

Like a Star @ heaven Астрал
В астрала можеш да влезеш единствено с душата си. За тази цел тя трябва да излезе от тялото ти, чрез изпълняването на специален ритуал или по по-трудния начин - чрез медитация и концентрация. Опасното е, че в астрала се разхождат астрални хищници - същества, които могат да наранят душата ти и тя да се върне с доста щети в тялото (а това няма да е никак приятно) или да заседне в астрала и с течение на времето да се превърне в това, на което е станала жертва, а именно астрален хищник. Тогава душата ти остава завинаги в този паралелен свят и добива някаква форма - понякога остава с първичния си външен вид, понякога се преобразява в някакво животно или добива външен вид, роден от собственото ѝ въображение.
В астрала могат да се научат много тайни и там няма и не може да има лъжа. Там дори да си отвориш устата да излъжеш, просто е невъзможно и казваш истината.
Астрала се храни от жизнената енергия на всеки, влязъл в него и така се поддържа жив (затова е нормално да се чувстваш леко уморен, щом излезеш от там). Защото той е жив по някакъв странен начин - ако си го наскърбил, той определено ще ти го върне веднага щом ти се наложи да влезеш в него.

Like a Star @ heaven Предишните животи
В този паралелен свят всеки герой, който пожелае, ми праща ЛС с молба да му направя отделен раздел за неговия предишен живот. Разделът ще носи името "Първи/втори/трети/четвърти предишен живот на /името на героя/". Там въпросният герой си прави тема с кратка характеристика за това какъв е бил в този живот и може да пуска теми с места, които е посещавал или в които е живял в този живот и да води РП-та с някой, като така пресъздава събитията от този живот. Но партньорите в подобно РП трябва да са от един живот, тоест ако ще пишат във втория живот на герой, който тогава се е казвал примерно Алекс, то партньорът на въпросния Алекс трябва да пише също от името на персоната, която е бил по време на втория си живот.

Окултна детективска агенция

Like a Star @ heaven Окултната детективска агенция я има във всеки един от петте града.

Like a Star @ heaven Тя е съставена от четири департамента - Проклятия /занимаващ се с проклятия, урочасвания и пр./, Безследно изчезнали /занимаващ се с всяко изчезване на хора и същества, причинено от нещо свръхестествено/, Убийства /занимаващ се с всяко убийство от свръхестествено естество/ и Грабежи /занимаващ се изчезванията на ценни реликви и окултни предмети/. Всеки департамент е управлязан от един лейтанант. Ако искате да бъдете лейтанант на някой от отделите, ми пишете на ЛС кой отдел в кой град точно искате да оглавявате.

Ардел Сейнт Луис
Ардел Сейнт Луис
Huntur

Брой мнения : 404
$ : 491497

Try to be someone else
Град: Хавана (но повечето време прекарва извън него)
Аз съм на страната на: На ничия страна. Като ловец, аз се боря и срещу двете.
Адрес: Кооперация "Анхел", втори етаж, апартамент В2 (но почти не се прибирам)

https://nightfall.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите